Seguretat de la Ultra Trail Pirineu al Parc del Cadí

Voluntaris de Protecció Civil Ripoll han participat en el dispositiu de seguretat de la cursa de muntanya extrema l'Ultra Pirineu - Salomon Nature Trails 2014, que s'ha celebrat pel parc del Cadí Moixeró. La cita ha estat del 19 al 21 de setembre, i s’organitza en quatre carreres, que a excepció de la XS Pirineu, totes elles seran puntuables per a les National Series de la ISF.
Ultra Pirineu
Marató Pirineu
Nit Pirineu
XS Pirineu
Durant tres dies, el Cadí Moixeró tornarà a ser l’epicentre mundial del trail running i reunirà alguns dels millors atletes amb la celebració de l’Ultra Pirineu-Salomon Nature Trails que neix fruit de l’èxit de les passades edicions celebrades al Cadí Moixeró i amb ambicions renovades: més reptes que obren les portes a un ampli ventall de públic i participació.
Els incondicionals de les distàncies ultra tornaran a encarar-se amb un repte majúscul: l’Ultra Pirineu, de 100 kilòmetres i 6.300 metres de desnivell amb sortida i arribada a Bagà i un recorregut pel Parc Natural del Cadí Moixeró que per primera vegada vorejarà el Pedraforca.
La Marató Pirineu serà de 42 kilòmetres i 2.700 metres de desnivell, amb sortida de Bagà i arribada a Bellver. Compartirà alguns trams amb l’Ultra Pirineu.